Lav temperatur gennemsigtig Vetrosa

Lav temperatur gennemsigtig Vetrosa
Produktdetaljer

Zibo Jinming glasur Co, Ltd er en af de førende lav temperatur gennemsigtige vetrosa producenter og leverandører i Kina, udstyret med en professionel fabrik og plante og tilbyder produkter gratis prøve, velkommen til at købe vores lave pris grænsen linje vetrosa, tredje fyring vetrosa for poleret flise 300 * 300, suger glasur, keramiske fortynde agent, høj gennemsigtighed vetrosa og også velkommen til at tjekke prisen , prisliste, undersøgelse og tilbud hos os.


Vetrosa JM-08

Maskestørrelse: 50-100 mesh eller 90-325 mesh er begge tilgængelige

Original: zibo boshan jinming industri zone, Kina

Min Qty:1000KGS

Pakke: 25 KG/pose med indre transaprent PP taske til at forhindre fugt eller vand.

Aflevering og opbevaring: opbevares køligt, tørt og ventileret sted.

Sammensætning: SiO2 62,6% Al2O3 3,6% K2O 5,2%

Na2O 1,2% CaO 15,6% MgO 1,87% ZnO 2,1%

Velegnet til taljen linje, grænse kø, motiv freso, Listello, dekoration flise, keramiske kunstværker i dobbelt og tredje fyring, kunne blive fyret med flydende guld og guld indsætte.

Høj gennemsigtig og lav fyring temperatur rækkevidde til at gøre en god udseende i lav temperatur ovn.

Vi er en god berømmelse vetrosa producent i Kina keramisk industri, vi har fordelen, at god og stabil kvalitet og rimelig pris, professionel viden til at hjælpe dig med at forbedre kvaliteten og udvide markedet, så vi vil være meget påskønne sig selv om vi kan gøre nogle samarbejde med en lille retssag ordre i begyndelsen.

Som en af de største vetrosa producenter og eksportører i zibo by, blev vores produkter eksporteret til mange lande som Pakistan, Indonesien, Vietnam, Mellemøsten.

Velkommen til at besøge os!


Undersøgelse