Poleret Grit Vetrosa

Poleret Grit Vetrosa
Produktdetaljer

Zibo Jinming glasur Co, Ltd er en af de førende producenter af poleret grus Vetrosa og leverandører i Kina, udstyret med en professionel fabrik og plante og tilbyder produkter gratis prøve, velkommen til at købe vores lave pris poleret grus Vetrosa og også velkommen til at kontrollere pris, prisliste, undersøgelse og tilbud hos os.

Vetrosa JM-2159

Original: zibo, Kina

Min Qty:5 tons

Pakke: 25 KG / taske.

Opbevaring: Opbevares ved tørre omgivelser.

Denne vetrosa kan være uesd i produktionen af listello, poleret flise og microcrystal fliser, crystal polering

fliser, keramiske grænse.

Bred fyring temperaturområde polering vetrosa så poleret vetrosa flise har gode udseende, hovedsagelig anvendes til 300 * 300 poleret flise i dobbelt fyring er dens største funktion.

Vi sat op roller ovn som simulere keramiske fliser fabrik produktionsbetingelser at teste vores vetrosa på flisen og købe hvidhed detektor, blank detektor og termisk ekspansion detektor til at teste dens gennemsigtighed, blank og COE, produktet opbevares i lageret efter sammenlignet med test. Ukvalificerede produkt ikke tillader transport fra vores fabrik. Vi gøre vores bedste for at sikre vores produkt stabil.

Vi er en tro glasur selskab i zibo by og gør vetrosa let at bruge for kunden er vores grundlæggende opgave.

Dette er vores hot salg vetrosa med mange års erfaring og rimelig pris. Hvis du har nogen spørgsmål omkring polering vetrosa, pls tøv ikke med at kontakte os.


Undersøgelse