Baoyou glasur: Inden for teknologisk Innovation til at beslaglægge korn høj

"Vi har en test ovn, materiale lavet af særlige produkter er tilgængelige hver dag. Er i øjeblikket studerer sådan frit i poleret krystal mursten smide under laget glasur, gøre produktet mere unikke teksturer, produktet har indtastet pilotfasen. "Bao-Li Lin, General Bestyrer i glasuren, og generation af kvindelige hoved undersøgelse i udviklingen af nye produkter. I hendes øjne, i den nuværende fase af markedet transformation, kun fokuseret på innovation og Produktforskning og -udvikling, for at erobre markedet. Det kan være forventet, hvis en vellykket udvikling af nye produkter, det vil helt sikkert medføre krystal mursten smide en ny tendens i feltet.

Krystal mursten smide bruges i vægge, haller og andre steder, poleret krystal fliser anvendes i jorden i anden halvdel af sidste år. Men hvis produktet bruges, det kræver høj overflade hårdhed og gennemsigtighed og strenge foranstaltninger for at forhindre forekomsten af ridser. Krystal mursten smide den overflade hårdhed bestemmes af poleret krystal-smelte, ifølge Li Lin indførte, ædle ven fritte glasur krystal poleret flise overflade hårdhed op til 4800 rpm, højere end andre virksomheder 4100-4300, også er langt højere end andre virksomheder.

Produkter af høj kvalitet uden strenge produktionsovervågning og forvaltning. Det er velkendt, at fritte "boble" fænomener 60% urenheder fra fremstillingsprocessen. Med henblik herpå, Po glasur er ekstremt miljøvenlig produktion, forbedre arbejdspladsen støv, isolering, rengøring bygninger i op til to timer om dagen. I faktum, startende fra oktober sidste år, Bao glasur mindst investerede 5 millioner Yuan, energisk berigtigelse plante konstruktion, forbedre produktionsforholdene og optimering af interne forvaltning, de strenge krav i hver enkelt medarbejder skal opfylde kravene til at engagere sig i alle aspekter af produktion. For at overholde internationale standarder for produktion af energibesparelser og miljøbeskyttelse, virksomheden investeret kraftigt i indførelsen af importeret udstyr, automatisering af produktionskontrol, plant arbejdstagere og ca. 12 personer, i gennemsnit brug hver enhed kun for én operatør, fabrik produktion af harmonisk sameksistens med det omgivende miljø.