Skærmen udskrives direkte i glasset på glasur applikationsteknologi

Glas trykfarver

Serigrafi på glas, gravering og udskrivning af serigrafisk tryk med generelt det samme. Glas udskrivningsfunktioner i trykfarve. Glas trykfarver består af tre komponenter:

(1) let smelte glasmateriale. Blæk, der bruges til at gøre glas glas består normalt af silica, sammensat af tre magnesiumoxid, blyoxid og aluminiumoxid.

(2) glas maling. Glas udskrivning immobilisering syndrom skal gennem høj varme sintring for at male på glas, derfor ingen pigmentblæk med organiske pigmenter, kan kun bruge uorganiske metaloxider. En gang gennem høj varme sintring, integrere disse metaloxider og glas, glas er på farven. Almindeligt anvendte uorganiske pigmenter til glas trykfarver er som følger:

Cadmium sulfide rød; gul bly chromat, cadmium sulfide, uran salte;

Chromic oxid grøn; blå aluminium drill;

Brun jernoxid og calciumoxid, kaolin, hvid.

Black Iridium oxid, mangan oxid blanding;

Farve variationer er uendelige på skærmen, overgangen for at vise en bred vifte af forskellige nuancer og værdier af forskellige lysstyrke, ofte flere farvejusteringer.

Smeltesikringer glas med glas maling til at blande og male til et fint pulver kan bruges som håndskrift, også kaldet pulver glas glasur pulver.

(3) Lak. Lak er glas blæk bindemidler. Det består af terpineol, terpentin, tilføjer passende alkyd harpiks distribution. Farvende olie og har en vis grad af mobilitet, glas glasur pulver kan spredes meget godt, har en god trykproces, på sintring i glasset før glasuren smelter, forgasning brænde ren, ikke negativt påvirker dannelsen af glasur.