Glaseret poleret

1. glasur formulering af urimelige virkninger af bundmaling

Justere hvis glasur er ikke rimelig, og stort område ikke kan passere de groedehindrende fænomener. I produktionsprocessen, kan du prøve forskellige glasur glasur ud af virksomheden, at finde ud af årsagerne til at justere.

2. polering blokke og hoved pres og dybde af poleret glasur fliser polering antifouling effekt

Poleret glasur flise i polering proces, hvis uretmæssig blokke eller hoved pres er for stort, overdreven slibning dybde og andre faktorer vil forårsage kroppen antifouling ydeevne. Derfor, ved at polering, grinder i den tidlige arrangement bør ikke være for groft at være opmærksom og slibning pres for ikke at forvente for meget, ellers vil det medføre som kant slibning dyb krop, hvorved dens evne til at pletten.

3. poleret glasur flise antifouling agent effekter på forureningsbekæmpelse ydeevne af grøn krop

Sten og fliser, dens overflade skal være beklædt med et lag af antifouling agent for at forbedre dens overflade antifouling evne, kvalitet varierer på grund af forskellige groedehindrende produkter, groedehindrende evner varierer. Fordi når du vælger antifouling agent, skal du vælge forskellige egenskaber og efter slutanvendelserne for produkter af antifouling agenter. I øjeblikket er på markedet mest udbredte organiske silicium olie antifouling agent, det er brugen af syntetisk polymer solid membran omgiver effektiv åbning huller, ved hjælp af effektive metoder til at reducere overfladespænding for at forhindre forurenende stoffer ind i porerne, for at opnå formålet med forebyggelse af forurening. Derudover ved at polering, vil for at kontrollere en god krop glans og krop overflade temperatur på tørring og antifouling agent fyldt, ellers det reducere kroppens groedehindrende egenskaber.