Funktionen krystalklart fritte

Porcelæn produceret i krystalklart fritte tjener til at gøre opløselige materialer kan ikke opløses så giftige råvarer fri for giftige, opløsningen af glasur, oxidation af aftagende mod, som en flux tilbagegang i sintring temperaturen af porcelæn, porcelæn og hurtig fyring ved lav temperatur, overføre glasur kvalitet, mobilisere funktion af varerne.

Krystal rensemetode

1. koldt vand fordybelse metode: Brug en lille skål eller Cup, vil være defensiv i salt i en skål, sted krystal nedsænket i vand i ca 30 minutter, derefter bruges en lille børste, Crystal har forsigtigt frem og tilbage, bølgende i vand i et stykke tid, ud for at tørre med køkkenrulle.

2. grundig rengøring: Brug en lille skål eller Cup Liangzhuang defensive efter salt smelter i det varme vand, sættetid 24 pr. 10 gram pr. time. Endelig tør med en blød, fnug-fri. Royal holde salt vask på grund af menneskelige, menneskelige dele afsløret meget, meget stor krystal-indvirkning. Men naturlig del påvirker ikke.

3. hurtig rengøring: erhvervelse af defensive salt, begrave rensende krystal. Plantning behov 24 timer ad gangen, og har en fejl, det er hvis det er menneskeligt i defensive krystal salt vil give menneskelige del af showet.

Således er det menneskelige defensiv for salt krystaller kan ikke behandles. Over 3 måder er en forholdsvis enkel bevaring metoder.