Zibo Jinming glasur Co, ltd (Jinming glasur) er en af omfattende keramisk glasur selskab med produktion, forskning og service efter salg. Etableret i 1999, beliggende i Zibo city, Shandong-provinsen, som er berømt for at være hjemby for porcelæn og farvet glasur i Kina. Det er ikke kun nær fra Qingdao Port, Rizhao havn og Tianjin Port, G205-S29 motorvejen, men også kan få en masse af råstoffer i lokalområdet.

Jinming glasur hovedsagelig producere uigennemsigtig fritte, gennemsigtig fritte, semi uigennemsigtig fritte, vandtæt titanium fritte, vetrosa og udskrivning glasur, fuld-poleret glasur, glans osv. Disse produkter har været udbredt i indvendige keramiske væg fliser og gulv fliser, daglige keramik, Sanitetsartikler, høj kvalitet porcelæn. Leverer mere end 100 tusinde tons til vores kunde, der kommer fra Vietnam, Indonesien, Pakistan, Afrika, Mellemøsten og indenlandske hvert år.

Jinming glasur kender betydningen af teknologi og nye f & U (forskning og udvikling), har altid været samarbejde med Xianyang forskning & Design Institute og Sandong industrielle keramik forskning & Design Institute. Jinming glasur har uddannet en kraftfuld professionelle tekniske team, som er i den fuld opladning af produktion, videnskabelig forskning, salg og perfekte service til hver kunde.

Jinming glasur stræber for overlevelse af kvaliteten først, at efterspørgslen på markedet som vejledning, søger udvikling af videnskab og teknologi innovation, på grundlag af stabiliteten i produkter, til at give brugere med den bedste kvalitetsprodukter og førsteklasses service. Jinming glasur insistere på princippet om intergrity at gøre forretninger, forfølger gensidig tillid og drage fordel med vores kunder.

Vi forventer oprigtigt at etablere en lang forretningsforbindelser med dig.