Lav temperatur Vetrosa

Lav temperatur Vetrosa
Produktdetaljer

Vetrosa JM -305

Pulver Mesh: 50-100 mesh eller 90-325 mesh er begge tilgængelige

Original: zibo keramisk industri zone, Kina

Min Qty:2000KGS

Pakke: 25 KG/pose med indre gennemsigtig pose til at sikre kvaliteten.

Aflevering og opbevaring: opbevares køligt, tørt og ventileret sted at holde vetrosa i god stand.

Glasur fritte pulver, super gennemsigtige, ikke giftige, for bordservice COE 160-260, fyring temperatur 850-950 grad.

Bly fri.

 

vetrosa tile.jpg

Bruges til at producere taljen linje, grænse kø, motiv freso, Listello, dekoration flise, keramiske kunstværker i dobbelt og tredje fyring, kunne blive fyret med flydende guld og guld indsætte.

Høj gennemsigtighed og god gennemsigtig effekt.

Som en keramisk glasur fritte vetrosa producent i Kina keramisk industri har vi fordelen af god og stabil kvalitet og rimelig pris, professionel viden til at hjælpe dig med at forbedre kvaliteten og udvide markedet. Vi vil være meget pris på, hvis vi kan gøre nogle samarbejde med en lille retssag ordre i begyndelsen.


Som en af de største vetrosa producenter og eksportører i zibo by, blev vores produkter eksporteret til mange lande som Pakistan, Indonesien, Vietnam, Mellemøsten.

Velkommen til at besøge os!

 Jinming glasur er en af de førende 2017 nye keramiske fritte producenter og leverandører i Kina, udstyret med en professionel fabrik og plante og tilbyder produkter gratis prøve, velkommen til at købe vores lave pris lav temperatur vetrosa og også velkommen til at kontrollere den pris, prisliste, undersøgelse og tilbud hos os.
Undersøgelse